Bine ati venit in magazinul nostru
RO
Exclusiv

Curatarea cu ioni, fara pasta de dinti.

 

Dată: 2016-07-25

Curățarea cu ioni nu este tocmai o descoperire – a fost dovedită în alte categorii de produse. Spre exemplu, purificatoarele de aer cu tehnologie pe bază de ioni s-au dovedit până acum superioare la îndepărtarea prafului și micro-particulelor dăunătoare din aer față de soluțiile tradiționale mai simple cum sunt filtrele de aer sau ventilatoarele.

Periuța de dinți Soladey a fost patentată pentru prima dată în Japonia la mijlocul anilor  ’80 și a înregistrat de atunci numeroase evoluții. Marca Soladey câștigă recunoaștere și distribuție la nivel mondial – fiind susținută de brevete în multe țări, inclusiv Canada, Marea Britanie și SUA.

Noul ION5 de la Soladey

Cea mai nouă marcă de periuță de dinți Soladey din lume este ION5. Pornind de la modelul Eco original de succes si apoi J3X care adaugă în prezent un panou solar mic în mâner, ION5 vine in sprijinul tau cu un design mai modern, o forma variata de culori si un cap de schimb oferit drept bonus.. Acest panou care a aparut odata cu modelul J3X face periajul mai ușor și mai eficient decât modelele anterioare ale periuței electrice.

Curăță într-adevăr dinții – fără pastă de dinți!

Periuța de dinți Soladey neutralizează acidul și dezintegrează placa – o abordare științifică naturală care oferă o igienă orală mai profundă și mai sănătoasă! Pasta de dinți nu este necesară. Apa din saliva dvs. reprezintă ingredientul activ.

 

Cum funcționează

Semiconductor din titan foto activat

Toate periuțele ionice Soladey au o bară semiconductoare de dioxid de titan foto-activat la capătul aspru al mânerului. Când este expus la o sursă de lumină (artificială sau solară), această bară fotosensibilă din titan transformă lumina în ioni încărcați negativ (electroni) cât timp saliva este prezentă.

 

Tehnologia panoului solar

Panoul solar din capătul cu mâner al J3X si ION5 transmite electronii către bara semiconductoare, asigurând activarea procesului ionic chiar și când gura este închisă în timpul periajului. Adăugarea panoului solar conferă periuței ”forță” suplimentară prin creșterea influxului de ioni încărcați negativ eliberați de bara din dioxid de titan. Când se amestecă cu apă, electronii trag ioni pozitivi (hidrogen) din placa dentară acidă de pe dinți.

Utilizarea periuței de dinți ionică Soladey  este echivalentul punerii unei plăci și a unui magnet de bacterii în gură. Dat fiind ca bacteriile și placa sunt îndepărtate concret de pe suprafața dinților, este necesar doar un periaj ușor pentru dinți sănătoși – fără frecare îndelungată.

Este sigur, sănătos și foarte delicat pentru dinți și gingii – mai ales dacă sunt sensibile.

 

Reduce cariile

Periuța de dinți ionică Soladey reduce numărul bacteriilor care determină carii și oprește sângerarea gingiilor prin acțiune de curățare pe cale naturală a electronilor liberi și siguri de la bara conductoare solară. Delicat cu zâmbetul dvs.

Pentru dinți mai curați, mai albi

Adeziunea plăcii este redusă pe cale foto-electronică prin abilitatea de curățare superioară a Soladey – chiar și cu periaj superficial. Există multe mărturii care aclamă îndepărtarea petelor persistente* în decursul unei perioade de câteva săptămâni cu utilizarea regulată  a periuței ionice Soladey.

 

Paste de dinți nu este necesară

Procesul ionic al periuței de dinți Soladey curăță dinții fără abraziuni și astfel îndepărtarea eficientă a plăcii este posibilă fără pastă de dință.

 

Accesibilă și economică

Cu îngrijire, mânerul și bara pot rezista mulți ani, solicitând numai înlocuirea capetelor aspre la un cost comparabil cu cel al unei periuțe de dinți obișnuite de calitate.

 

Portabilitate!

Periuța de dinți ionică Soladey elimină nevoia de pastă de dinți, bazându-se pe lumină și apă – făcând-o ideală pentru călătorii și excursii cu cortul. Periuța de dinți ionică Soladey este perfectă pentru persoanele active, deoarece este ușor de ținut în mașină, poșetă, geacă sau cutie de alimente!

 

Ecologic

Dat fiind faptul că există capete aspre mici ce trebuie înlocuite când se uzează, impactul procesului de fabricare, transport și îndepărtare este mult diminuat. În plus, dat fiind că pasta de dinți nu este necesară, acest lucru reduce impactul fabricării pastei de dinți, a transportului și toate activitățile asociate cu industria de larg consum. Nu mai irosim pasta de dință! Fiți ecologiști – și acordați o pauză mediului!