Bine ati venit in magazinul nostru
RO
Exclusiv

Un zambet perfect. Avantajele fatetelor dentare

Dată: 2017-05-19


Sursa foto: http://www.healthextremist.com

 

Fatetele dentare sunt din ce in ce mai accesate de catre romani si ajung sa fie solutia perfecta pentru un zambet alb, fara cusur. Pe langa avantajul estetic pe care il au, acestea mai reprezinta si o solutie de rezolvare a unor probleme legate de masticatie.  

 

           Un zambet de Hollywood, dorit de toata lumea, este realizabil cu ajutorul unor interventii la cabinetul de cosmetica dentara, care aduc rezultate vizibile si speciale zambetului.

Beneficiile pe care le ai daca alegi fatetele dentare

Datorita unor beneficii, mai degraba la nivel estetic, fatetele dentare devin deja o necesitate pentru multe zambete intalnite. Pentru ca, in prezent, se pune foarte mult accent pe zambetul sanatos si alb, fatetele dentare sunt pentru multe persoane chiar o importanta resursa de stimulare a increderii in sine.

Dar care sunt cele mai importante beneficii pe care le ai daca iti doresti un zambet alb si sanatos cu ajutorul unor fatete dentare?

  1. Fatetele dentare sunt durabile. Datorita tehnicii adezive speciale si avansate din punct de vedere al tehnologiei si modului de lucru, fatetele dentare ajung sa persiste pana la 10 ani, in special cele din ceramica.
  2. Dintii sunt mai albi. Intrucat fatetele dentare se pozitioneaza pe partea exterioara a dintelui - in zona vestibulara - acestea acopera partea naturala a dintelui, care de cele mai multe ori este galbuie sau chiar patata. Fatetele sunt o solutie eficienta de albire a dintilor din fata si a avea un zambet alb.
  3. Fatetele reusesc sa acopere mici imperfectiuni dentare. Medicii ortodonti recomanda aceasta interventie estetica, intrucat fatetele dentare pot elimina spatiile interdentare (strungareata si dintii deplasati) si pot corecta forma dintelui, astfel ca suprafata dintelui sa fie unitara si dreapta. Cu toate acestea, procedura nu este o inlocuire pentru aparatul dentar.
  4. Sunt rezistente la pete. Spre exemplu, fatetele dentare din portelan sunt mai rezistente la pete de cafea, tutun, ceai, iar gingiile suporta mai bine aplicarea lor.
  5. Zambetul este de un alb natural. Poti alege o nuanta potrivita dintilor tai, care sa redea un aspect cat mai natural sau una cu cateva nuante mai albe, sa obtii zambetul alb demn de podiumurile Hollywood.

Fatetele dentare nu sunt o interventie dureroasa, intrucat se lucreaza deasupra smaltului dentar, de cele mai multe ori nefiind nevoie de anestezie sau de alte modificari dento-maxilare in prealabil.

Datorita rezultatelor finale de exceptie, intr-un timp relativ scurt, fatetele dentare ajung sa fie o solutie estetica foarte populara si dorita de multe persoane.