Bine ati venit in magazinul nostru
RO
Exclusiv

Povești de succes Soladey

Dată: 2013-11-24

”Sunt igienist dentar practicant de 19 ani și nu am folosit niciodată o periuță de dinți mai eficientă decât orice periuță electrică recomandată în trecut. Îmi place ușurința de utilizare și efectul ionizant care se folosește de lumină și salivă, fără baterii. Încurajez într-adevăr periajul uscat iar periuța ionică Soladey se potrivește perfect regimului pacientului meu…Rezultatele au fost dinți mai albi, mai puțină placă și o respirație mai proaspătă și curată atât pentru pacienți cât și pentru mine”

Victoria DaCosa, RDH

Președintele Asociației de Igienă Dentară Santa Barbara

 

”Frumusețea periuței de dinți Soladey constă în faptul că poate să oxideze biofilmul de placă dentară iar prin efectul sinergetic al periajului prin frecare, să obțină o îndepărtare bună a plăcii precum și o oxidare microbiană și a toxinelor”

-FS – Stomatolog – Orientul Mijlociu

”Sunt cu adevărat încântat de Soladey. Am o gură curată și o respirație proaspătă la fiecare utilizare, dinți mai albi și am economisit peste 600 $ anul trecut, comparat cu produsele dentare din anii anteriori. Nu am crezut până nu mi-am calculat costurile!”

-J.Jenn, Port Coquitlam.BC